Cum să anulați un abonament pe Squarespace

Squarespace vă ajută să construiți un site web unic, care oferă o experiență excelentă de utilizare pentru clienții dvs. Numai în SUA, există peste două milioane de site-uri web găzduite pe această platformă.

Cum să anulați un abonament pe Squarespace

Cu toate acestea, în timp, puteți decide că o altă soluție vi se potrivește mai bine. În acest caz, veți dori să vă anulați abonamentul Squarespace. Dacă aveți nevoie de asistență, acest articol vă va ghida prin proces.

Anulați abonamentul dvs. Squarespace pas cu pas

Conform informațiilor oficiale de la Squarespace, există două modalități de a vă anula abonamentul. Puteți fie să dezactivați funcția de reînnoire automată, fie să anulați complet abonamentul.

Vă vom oferi instrucțiuni despre cum să faceți ambele.

1. Cum se dezactivează reînnoirea automată

Dezactivarea reînnoirii automate funcționează cel mai bine dacă doriți să vă anulați abonamentul după încheierea perioadei actuale de facturare. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile de mai jos:

  1. Conectați-vă la contul Squarespace și faceți clic pe „Meniul Acasă”.

  2. Din acest meniu, alegeți „Setări. „

  3. Găsiți „Facturare și cont” și faceți clic pentru a deschide, apoi selectați „Facturare”.

  4. Accesați secțiunea „Abonamente” și găsiți opțiunile „Site web” și „Magazin”, în funcție de tipul de site web pe care îl aveți.
  5. Găsiți opțiunea „Reînnoire automată” și debifați caseta de lângă ea.
  6. Selectați „Salvați” pentru a confirma modificările pe care le-ați făcut.
Squarespace Cum se anulează abonamentul

2. Cum să anulați abonamentul

Dar dacă doriți să anulați imediat abonamentul? Înainte de a începe acest proces, ar trebui să știți că site-ul dvs. web va intra în modul offline la finalizare, iar magazinul dvs. online va fi dezactivat imediat.

  1. Conectați-vă la contul Squarespace și accesați „meniul Acasă”.

  2. Selectați „Setări”.

  3. În acest meniu, găsiți „Facturare și cont” și faceți clic pentru a deschide.

  4. Selectați „Facturare” și găsiți abonamentul pe site-ul dvs. în secțiunea „Abonamente”.

  5. În funcție de tipul site-ului dvs. web (site sau comerț), veți vedea care este planul dvs. și cum sunteți facturat, precum și câteva detalii suplimentare despre facturarea dvs.
  6. Sub aceste detalii, faceți clic pe „Anulați abonamentul site-ului”.
  7. Pe ecranul următor, alegeți motivul pentru care anulați abonamentul. Puteți sări peste acest pas dacă nu aveți chef să împărtășiți aceste informații.
  8. Va apărea un nou panou cu celelalte abonamente active. Le puteți revizui acum, mai ales dacă sunt conectate la site-ul dvs. web. Puteți să le anulați direct sau să reveniți mai târziu. Faceți clic pe „Continuați”.
  9. Verificați dacă doriți să anulați abonamentul făcând clic pe „Anulați abonamentul”. Acesta este ultimul pas, iar abonamentul dvs. este acum anulat.
Anulați abonamentul pe Squarespace

Întrebări frecvente suplimentare

Citiți secțiunea de mai jos pentru a afla mai multe despre abonamentele și planurile Squarespace.

Dacă anulez un abonament la site, ce se întâmplă cu zonele mele membre?

Chiar dacă anulați abonamentul la site și site-ul dvs. este offline, veți avea în continuare acces la unele abonamente. Zonele dvs. de membri este una dintre ele - vă puteți conecta la acest panou și puteți vizita profilurile membrilor și puteți verifica vânzările anterioare. Puteți face acest lucru atâta timp cât mențineți acest abonament activ.u003cbru003eu003cbru003eCu toate acestea, deoarece abonamentele vor fi anulate, membrii nu vor mai putea accesa conținutul dvs. Nu le veți putea încărca nici pentru perioada următoare. Depinde de tine să contactezi membrii și să-i anunți despre pauză.

Dacă anulez un abonament la un site, ce ar trebui să fac cu domeniul meu personalizat?

Există câteva lucruri de făcut cu domeniul dvs. personalizat dacă anulați abonamentul la site. Puteți să-l transferați către un nou furnizor, să păstrați domeniul pe site-ul web expirat și să îl gestionați prin Squarespace sau să găsiți un alt site web Squarespace pentru domeniul dvs.

Squarespace îmi va păstra site-ul sau va stoca conținut în cazul în care revin?

Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă răzgândi despre Squarespace. Platforma vă va păstra conținutul în această perioadă, chiar dacă site-ul dvs. este offline.u003cbru003eu003cbru003eTotuși, rețineți că această opțiune este disponibilă numai dacă nu optați pentru ștergerea definitivă a site-ului dvs. În cazul în care îl alegeți pe cel din urmă, nu vă veți putea recupera conținutul.

Cum îmi anulez perioada de încercare Squarespace?

Dacă nu mai sunteți interesat de versiunea de încercare Squarespace, o puteți anula cu ușurință făcând următoarele: u003cbru003eu003cbru003e• Deschideți versiunea de încercare pe care doriți să o anulați din tabloul de bord „Cont”.u003cbru003e• Faceți clic pe „Meniul Acasă” și apoi găsiți „Setări”. • De acolo, alegeți „Billing u0026amp; cont” și selectați „Facturare”. =u0022u0022u003eu003cbru003e• Selectați opțiunea „Anulare încercare” și alegeți un motiv pentru care doriți să o faceți. Acest pas este opțional.u003cbru003eu003cimg class=u0022wp-image-245764u0022 style=u0022width: 400px;u0022 src=u0022//www.alphr.com/wp-content/uploads/uploads/2020c000020202020202020202022 Confirmați-vă acțiunea făcând clic pe „Anulați încercarea”. .pngu0022 alt=u0022u0022u003eu003cbru003e• Veți fi notificat că site-ul dvs. este expirat acum, la fel și vizitatorii site-ului dvs..u003cbru003eu003cbru003eNotă: puteți șterge versiunea de încercare și alegând opțiunea „Delete Site”0026; Cont." Dacă te răzgândești, poți să revii și să creezi un site web nou oricând.

Ce se întâmplă dacă dezactivez reînnoirea automată?

Dacă aveți unul dintre următoarele abonamente, acesta se va reînnoi automat:u003cbru003edomeniiSquarespace, abonamente pentru site-uri web, zone pentru membri, campanii de e-mail, programare și adresa de e-mail Google Workspace.u003cbru003eu003cbru003eCând dezactivați opțiunea de reînnoire automată pentru unul dintre aceste abonamente, va expira când ciclul dvs. actual de facturare se încheie.

Anulați abonamentele dvs. în câteva clicuri

După cum puteți vedea, anularea abonamentului Squarespace durează doar un minut sau două. Vestea bună este că conținutul tău va rămâne acolo dacă te răzgândești cu privire la site în termen de 30 de zile de la anulare. Site-ul dvs. poate fi online, dar profilurile dvs. de membru și conținutul web sunt încă accesibile și le puteți recupera. Și dacă sunteți sigur că doriți să anulați complet abonamentul, acesta intră în vigoare imediat.

Te-ai gândit să ștergi site-ul tău Squarespace? Împărtășiți-vă experiența cu această platformă în secțiunea de comentarii de mai jos.