Cum să vă ștergeți definitiv contul Uber

Uber este un serviciu excelent disponibil pentru majoritatea oamenilor din zonele populate. La fel ca un serviciu de taxi, poți folosi aplicația pentru ca cineva să vină să te ia și să te ducă în locația dorită. După crearea unui cont, puteți comanda rapid o călătorie, puteți salva locurile în care mergeți frecvent și chiar puteți seta o anumită locație pe o hartă.

Cum să vă ștergeți definitiv contul Uber

Dar, ce se întâmplă când nu mai vrei să folosești Uber? Puteți șterge întregul cont Uber și tot ce vine cu el? În acest articol, vă vom arăta tot ce trebuie să știți despre ștergerea contului Uber.

Cum să vă ștergeți contul Uber

Dacă nu mai doriți să utilizați Uber, puteți să vă dezactivați permanent contul. Din fericire, este destul de simplu de făcut și vă puteți șterge contul Uber folosind aplicația mobilă sau web. Să sărim direct înăuntru.

Cum să vă ștergeți contul Uber – Dispozitive mobile

Dacă aveți acces doar la dispozitivul dvs. mobil (smartphone), vă puteți șterge contul urmând acești pași:

  1. Deschide aplicația Uber și conectează-te.
  2. Atingeți pictograma Meniu din stânga sus (trei linii orizontale).

  3. Apăsați pe 'Setări'din meniu.

  4. Apoi, atingeți „Confidențialitate.’

  5. Derulați în partea de jos a paginii și atingeți „Șterge cont.’

  6. Urmați pașii de verificare pentru a vă conecta și introduceți codul care v-a fost trimis. Apoi, faceți clic pe „Continuați” pentru a vă anula contul Uber.

Rețineți că aceasta vă va șterge toate conturile Uber, chiar și Uber Eats.

Cum să ștergeți Uber Eats – Browser web

Uneori este mai ușor să lucrezi pe un computer. Dacă aveți unul disponibil, urmați acești pași pentru a vă șterge contul Uber:

  1. Accesați pagina de dezactivare Uber aici și conectați-vă la contul dvs.

  2. Derulați în jos și faceți clic pe „Continua.’

  3. Urmați pașii pentru a vă șterge toate conturile Uber.

Cum să ștergeți un cont de șofer Uber

Conducerea pentru Uber a devenit o resursă populară de venit pentru mulți oameni în ultimii câțiva ani. Cu un program flexibil și capacitatea de a lucra oricând doriți, poate fi destul de atrăgător să conduci pentru Uber. Dar ce poți face când nu mai vrei să conduci pentru companie?

Nu există o modalitate de a vă șterge contul Uber Driver din aplicație. Dacă ștergeți contul folosind instrucțiunile de mai sus, contul dvs. de șofer va exista în continuare. Pentru a vă șterge definitiv contul dacă sunteți șofer Uber, va trebui să vizitați acest site web.

Completează întrebarea și trimite-l echipei de asistență Uber. Contul dvs. va fi închis definitiv în 30 de zile. Această perioadă de așteptare vă oferă timp să vă recuperați contul existent dacă vă răzgândiți.

Ce se întâmplă când îți ștergi contul

Când solicitați pentru prima dată să vă ștergeți contul Uber, acesta va fi dezactivat. Aceasta înseamnă că contul există încă pentru momentul respectiv. După 30 de zile, atâta timp cât nu te-ai reconectat, contul tău Uber va fi șters definitiv. Această fereastră de 30 de zile vă oferă timp să vă răzgândiți și, dacă decideți să vă păstrați contul, pur și simplu conectați-vă din nou pentru a-l reactiva.

Ștergerea contului dvs. elimină orice credit, promoții sau recompense legate de contul dvs. și elimină evaluarea dvs., ceea ce înseamnă că dacă doriți să utilizați Uber în viitor, veți începe de la zero. Uber susține că poate păstra anumite informații chiar și după ștergerea contului „după cum este cerut sau permis de lege”, dar nu a detaliat.

întrebări frecvente

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre Uber.

Cum îmi șterg contul Uber fără să-mi șterg contul Uber Eats?

Din păcate, contul tău Uber Eats și contul Uber sunt unul în același. Dacă ștergeți unul, îl ștergeți pe celălalt (cu excepția cazului în care utilizați un alt număr de telefon și e-mail pentru a vă accesa conturile). Cu toate acestea, puteți contacta echipa de asistență Uber pentru mai mult ajutor.

Cât timp durează ștergerea unui cont Uber?

Când selectați opțiunea de ștergere a contului, acesta va dispărea imediat. Dar, vă puteți conecta în continuare folosind același număr de telefon/e-mail și parolă timp de 30 de zile. După primele 30 de zile, contul tău este șters definitiv.

Cum îmi recuperez contul Uber după ce l-am șters?

Dacă încă vă aflați în perioada de grație de 30 de zile, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul Uber. După perioada de grație de 30 de zile, va trebui să creați un cont nou-nouț. Din păcate, nu veți vedea niciuna dintre cursele sau conținutul dvs. anterioare.